Oldal kiválasztása

Mindenkinek megvan a maga története.

Nekem is.

Multinacionális cégeknél középvezetőként ~20 éves és vállalkozóként több, mint 8 éves tapasztalattal karriert váltottam. Pályafutásom során sokszor éreztem azt, hogy a lelki, mentális és egészségi támogatásra is szükségem lenne a szakmai fejlődés mellett. Ezért tűztem ki célul és rendíthetetlenül támogatom ügyfeleimet abban, hogy másként lássák a világukat és olyan eredményeket legyenek képesek elérni, amelyek előtte lehetetlennek tűntek számukra.

Coachként és lelkigondozóként csodákban utazom.

Őszintén elkötelezett vagyok amellett, hogy pozitív változást idézzek elő mások életében. Szeretek radikális és provokatív metaforákat használni coacholás közben. Mégpedig azért, hogy felnyissam az emberek szemét, mi minden lehetséges, amikor készen állnak rá!

Hitelesen tudok a középvezetőként dolgozó édesanyák mellé állni, akik pengeélen táncolnak, lavíroznak a különböző női szerepek között és szeretnék a vágyaikat beteljesítve kiteljesedni, illetve önmagukat megvalósítani a társadalmi és/vagy saját elvárások generálta bűntudat nélkül.

Szívügyem a kisgyermekes anyukák rezilienciájának fejlesztése, hogy megtanulják kezelni a változásokat, közösen feloldhassuk a félelmeiket, a gátakat az ismeretlentől és a jó anya minőségében erősödjenek meg.

Vezetői múltam végett nagy tapasztalatom van a karrierépítés támogatásában, a saját út felfedezésében, hogy könnyebb legyen elindítani a régen tervezett és dédelgetett vállalkozást, megkapni a vágyott előléptetést vagy menedzselni egy munkahelyváltást.

Saját tapasztalatból pedig pontosan tudom, mennyire fontos egy betegség megjelenése miatti új helyzet elfogadása és új életstratégiák kialakítása – nem maradsz egyedül a gondolataiddal, kérdéseiddel!

Én így szeretnék nyomot hagyni a világban.

My Approach

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus vehicula ac nisl ut euismod. Vestibulum id magna rutrum, efficitur neque non, congue ante. Fusce ac finibus sem. Sed nec purus sagittis, euismod neque ac, ultrices lacus. Aenean iaculis lacinia magna, id elementum dolor malesuada sit amet. Sed at mollis velit. Suspendisse cursus, velit eu

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus vehicula ac nisl ut euismod. Vestibulum id magna rutrum, efficitur neque non, congue ante. Fusce ac finibus sem. Sed nec purus sagittis, euismod neque ac

Featured Publications

Wellness Book Series

  • Part 1 – Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit
  • Part 2 – Phasellus malesuada nibh
  • Part 3 – Feugiat ipsum facilisis finibus ornare.

Don’t Wait Any Longer. Start Forging Your Own Path Today!